Bir Erkeği Kendine Aşık Etmek İçin Birkaç İpucu

Doğru erkek arkadaşı bulmak kolay değil. Bolca sabır ve sayısız flörtleşme gerekiyor. Şimdi sana vereceğim gizli, çok gizli ipuçlarıyla doğru erkeğin kalbini kazanman mümkün.

Erkekler kovalamayı sever, ulaşılmaz ol

Biyolojik olarak ifade etmemiz gerekirse, erkekler kedi gibidir. Ava çıkmaya bayılırlar. Hoşlarına giden bir şey gördüklerinde, ona ulaşamıyorlarsa onu arzulamaya başlar ve sahip olana kadar her şeyi yaparlar. Bu içgüdülere oyna ve ulaşılmaz ol. Bir güç savaşı olduğunda, çok daha tutkulu bir şekilde sana gelecektir. Eğlenceli, oyunbaz, flörtöz ol ama aynı zamanda ulaşılmazı oyna. Seni istemesinin yanı sıra güç senin ellerinizde olacak.

Özgüvenini yüksek tut

Fiziksel özelliklerinin bir süper model kadar kusursuz olması sana bir erkek arkadaş vermez. Zaten aşk böyle bir şey değil. Fakat her zaman kendini en iyi hissettiğin halde olmalısın. Bakımlı olduğunda, aynaya baktığında gördüğün kadını beğendiğinde pek çok kişi de senin gibi düşünecek. Unutma, özgüven erkekler için afrodizyak gibidir.

Pozitif ol

Hayat zaman zaman hepimizin enerjisini emebilir. Bütün umudumuzu kaybettiğimizi hissedebiliriz. Üzgünüm ama negatiflik erkeklerin libidosunu aşırı düşüren bir özellik. Negatif enerjinle bir erkek arkadaşının olması mümkün değil. Bu yüzden bardağın dolu tarafına odaklan, dırdır etmeyi bırakıp güzel şeyler düşün.

Kendi hayatın olsun

Erkekler her ne kadar ilgiden hoşlansa da kişisel alanları olsun isterler. Bir erkek arkadaşın olsun istiyorsan önce kendi hayatın olmalı. Erkek arkadaşından ayrı planların ve yapacak şeylerin olmalı. Erkek arkadaşını hayatının merkezine oturtmak hem onu boğacak hem de seni daima cepte tutacak.

Aşık olmadan önce tanı

Kadınlar olarak ilk görüşte aşka fazla meyilliyiz. Karşındakine tanışır tanışmaz potansiyel sevgili gibi davranmamalısın. İlk görüşte aşk ne kadar kulağa romantik gelse de yıkıcı etkileri olabilir. Önce onu tanı; yaşam tarzını, hoşlandığı-hoşlanmadığı şeyleri, hayattan beklentilerini öğren. Arkadaş olmaktan korkma. En iyi ilişkilerin arkadaşlıkla başladığı söylenir.

Daha fazla yazı için: https://goo.gl/6TKLJp

Written by Altan Yiğit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir