Tatile Çıkarken Valizinde Mutlaka Bulunması Gereken 5 Şey

Yazın gelmesiyle birlikte tatil planları yapmaya başladık bile. Ege sahillerine mi aksak, Akdeniz tarafında mı konaklasak? Yunan adalarını keşfe mi çıksak yoksa şöyle sessiz, sakin bir tatil köyünde kafa mı dinlesek? Bunları enine boyuna düşünüyor, kendimizi bütün yıl beklediğimiz o tatile yavaş yavaş hazırlıyoruz. Yanımıza en çok ihtiyaç duyduğumuz ve bizi en çok yansıtacak şeyleri aldık mı tamam. Valizimizi gereksiz şeylerle doldurmadıysak, telaşla çok önemli şeyleri evde de unutmadıysak hazır sayılırız. Tatillerde mümkün olduğunca hafif hissetmek, rahat hareket etmek isteriz çünkü. Tatil biraz da keyif yapmaktır, fazla düşünmemektir çünkü. Hadi, o zaman valizimizde mutlaka bulunması gereken şeyleri şöyle bir listeleyelim.

1- Güneş kremi valizinin ek bölmelerinde değil, baş köşesinde yer almalı. Bronzlaşmak, D vitamini depolamak istiyor olsan bile, güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyucu kremin olmalı.

2- Çok önemli bir detay da mayo, bikini ve diğer plaj ve havuz aksesuarları. Plaj havlusu, güneş gözlüğü, pareo, şapka, plaj çantası ve sürükleyici bir kitap gibi.

3- Deniz suyunun tuzu veya havuz suyunun kloru saçlarını yıpratabilir, cildini kurutabilir. Bunun için de valizinde onarıcı bakım şampuanı, kremi ve nemlendirici bulundurmalısın.

4- Valizimizde hep ihtiyaç dahilindeki şeyler mi olacak? Tabii ki hayır. Mesela akşam çıkmaları için topuklu ayakkabı, ışıltına ışıltı katacak makyaj malzemelerinden oluşan çanta da olabilir.

5- Son olarak manikürler, pedikürler yapıldı. Saçlara hareketli kesimler verildi. Kaşlar hizaya sokuldu. Peki, istenmeyen tüyler alındı mı? Onlar istenmedikleri için kısacık da olsa her an kendilerini gösterebilir, keyfini kaçırabilirler. Bunun için tıraş bıçağı, hem pratik hem de kolay bir çözüm. Ağda için tüylerin uzamasını beklemek ve ağda acısı ile sonrasındaki kızarıklıkları çekmek can sıkıcı olabilir. Tıraş bıçağında bunu yaşamazsın. Ve işin en güzel yanı da tıraş bıçağını valizine, çantana atabilir; tatildeyken de çabucak pürüzsüz bir görünüme kavuşabilirsin. Tıraş olmak tüyleri arttırıp, kalınlaştırmadığı için de dilediğin sıklıkta kullanabilir, tatil boyunca rahat edersin. Tıraştan sonra cildini nemlendirmeyi ise unutma.

Hazır tıraş bıçağının kolaylığından ve pratikliğinden bahsetmişken seni oldukça kullanışlı ve modern bir tıraş bıçağı ile tanıştırmak istiyorum: Gillette Venus Comfortglide Breeze! Onun sayesinde %100’e kadar pürüzsüz bir cilde anında sahip olabilirsin! Gillette Venus Comfortglide Breeze, 3 bıçaktan oluşuyor ve entegre tıraş jeli barları hafifçe ıslandığında köpürüyor. Bu sayede tıraş hazırlığına gerek kalmadan, 5 dakikada, kolayca mükemmel bir görünüme kavuşmanı sağlıyor. Üstelik de acısız ve zahmetsiz. Yani Gillette Venus Comfortglide Breeze senin için istenmeyen tüyleri kolayca yok ediyor, sana da tatilin tadını çıkarmak kalıyor.

O zaman Gillette Venus Comfortglide Breeze ile hem tatil öncesinde kişisel bakımını yap hem de tatilde rahatına bak!

Written by Altan Yiğit

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir